Enchiladas
Rating (0 votes)

My rating

Enchiladas

Aantal personen

Ingrediënten

  • 2 kipfilets
  • 1 rode paprika
  • boter
  • 150 g Arla Apetina® snack olijven/knoflook
  • zout
  • peper
  • 4 kant-en-klare bloemtortilla's of zachte, hartige dunne pannenkoeken
  • Kant-en-klare tacosaus
  • 200 g geraspte kaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 225°C.

Snijd de kipfilets in dunne reepjes. Halveer de rode paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de rest in blokjes. Snijd de knoflook in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de kipfilets. Neem de kip uit de pan. Fruit de rode paprika in wat boter. Meng de kip, de rode paprika, de kaas, de olijven en de knoflook door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel het mengsel over de tortilla's en voeg hieraan de taco-/chilisaus en 2 dl geraspte kaas toe. Rol de tortilla's op en leg ze met de naad naar beneden in een ovenschaal. Bestrooi ze met de resterende kaas en bak ze in het midden van de voorverwarmde oven gedurende ca. 15 minuten.

Serveer met een groene salade.