Zoek recept

    
 
 
 
 
 
 
 
Zoeken
 
 

Karnemelk-komkommersoep met dragon

Arla8

(1 stemmen)

 
 
 

Frisse zomerse soep


Duur:                          10 minuten
Aantal personen:         4 personen



Bereiding: 


Schil de komkommer en hak grof. Pureer de karnemelk met de komkommer en de dragon tot een mooie soep. Roer de olijfolie en het sap van de citroen erdoor. Breng de soep op smaak met zout & versgemalen peper. Serveer de soep koud met de garnalen. Je kunt de soep goed een paar uur van tevoren maken, bewaar hem zolang in de koeling.

Tip: Houd je niet van garnalen? Serveer de soep met reepjes gekookte ham of omelet.

 

Ingrediënten

 
1 komkommer
400 ml Arla biologische karnemelk
10 blaadjes verse dragon
2 el grassige olijfolie
halvecitroen
zout
versgemalen peper
75 g Hollandse garnalen, gepeld