Zoek recept

    
 
 
 
 
 
 
 
Zoeken
 
 

Salade van witte kaas en rode ui

Salade_witte_kaas_en_rode_ui
  • Tip een vriend(in)
  • Afdrukken

(3 stemmen)

 
 
 

4 personen

Bereiding:

Snijd de plak witte kaas in rechthoekige blokjes (ca. 1 x 1 x 2 cm). Roer de ui en de kruiden door elkaar. Leg de kaasblokjes en het uimengsel om en om in een serveerschaal. Eindig met het uimengsel.
Serveer met tomatensalade met gehakte zwarte olijven.

Tip: smaakt ook heel lekker met een biefstuk of karbonade erbij!
 

 

Ingrediënten

 
150 g Arla Apetina® witte kaas
1 rode ui (ca. 50 g), fijngehakt
2 eetl. waterkers, grofgeknipt
½ theel. gedroogde oregano
versgemalen peper
 
 

Dichter bij de natuur™

NL_Milkglass