Zoek recept

    
 
 
 
 
 
 
 
Zoeken
 
 

Stokbrood met ham en Buko® Ananas

brot
  • Tip een vriend(in)
  • Afdrukken

(0 stemmen)

 
 
 

4 stuks

Bereiding:

Snijd de stokbroodjes overlangs doormidden. Bestrijk de acht helften met de Buko® Ananas. Verdeel de sla en de ham over de onderste helften en bestrijk de ham met de mosterd. Dek af met de bovenste broodhelften. Verpak de broodjes afzonderlijk in plasticfolie en laat ze ten minste ½ uur in de koelkast rusten.

 

Ingrediënten

 
4 kleine stokbroden (ca. 15 cm)
125 g Buko® Zuivelspread Ananas
4 blaadjes ijsbergsla (ca. 75 g)
8 plakken gerookte ham (ca. 125 g)
2 theel. zoete, milde mosterd
 
 

Aanverwante producten