Zoek recept

    
 
 
 
 
 
 
 
Zoeken
 
 

Tagliatelle met Castello Blue

TagiliatelleCastelloblue
  • Tip een vriend(in)
  • Afdrukken

(2 stemmen)

 
 
 

4 personen

Bereiding:

Kook de Tagliatelle en laat deze goed uitlekken. Tomaten ontvellen, ontpitten en in blokje snijden. Rucola wassen en grof snijden. Ui in blokjes snijden.
In een grote pan de ui in olijfolie aanbraden tot deze glazig is. Dan de Tagliatelle toevoegen, samen met de, in plakken gesneden, Castello kaas en de room. Daarna de blokjes tomaat en de rucola toevoegen. Dat alles kort verwarmen en naar smaak peper en zout toevoegen. De pijnboompitten in olijfolie goudgeel roosteren en over de pasta verdelen.

 

Ingrediënten

 
400 gram Tagliatelle
300 gram Castello Blue
150 ml. room
2 tomaten
1 kleine ui
1 bosje rucola
2 eetlepels pijnboompitten
peper en olijfolie

Declaration

Per 100 gram

 

* of RDI = Recommended Daily Intake