Zoek recept

    
 
 
 
 
 
 
 
Zoeken
 
 

Pizza met kip

Pizza_kip
  • Tip een vriend(in)
  • Afdrukken

(5 stemmen)

 
 
 

2 personen

Bereiding:

Laat de tomaten uitlekken in een zeef, snijd ze in stukjes en druk er met een lepel zoveel vocht uit dat er nog ca. 100 g tomaat overblijft. Doe de tomaten in een kom en roer er olie, knoflook, chilisaus, zout en peper door. Leg de pizzabodems op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel het tomatenmengsel over de twee pizzabodems. Leg hierop de kip en de ui en strooi er zout en peper over. Bestrooi de pizza's met Pizzakaas en bak ze in het midden van de oven gaar.

Serveer met: groene salade.

Baktijd: ca. 15 min. bij 225 °C

 

Ingredients

 
1 blik gepelde tomaten (400 g)
½ eetl. olie (bijv. olijfolie)
2 teentjes knoflook, uitgeperst
1 theel. zoete chilisaus
¾ theel. zout
versgemalen peper
2 voorgebakken pizzabodems (diameter ca. 23 cm)
150 g gekookte kip, in reepjes
50 g rode ui, in dunne partjes
½ theel. zout
versgemalen peper
150 g ARLA FINELLO Pizzakaas

Declaration

Per 100 gram

 


* of RDI = Recommended Daily Intake

 

Aanverwante producten