Zoek recept

    
 
 
 
 
 
 
 
Zoeken
 
 

Zalmtoast

Zalmtoast
  • Tip een vriend(in)
  • Afdrukken

(1 stemmen)

 
 
 

6 personen

Bereiding:

Besmeer de sneetjes met boter en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de zalm in stukjes en leg deze op de sneetjes. Besprenkel met citroensap en bestrooi met zout en peper. Klop de eiwitten stijf en voeg citroensap en zout toe. Blijf kloppen tot het schuim elastisch is. Spatel de kaas voorzichtig door het schuim en verdeel het kaasmengsel over de zalm. Bak de toasts direct in het midden van de oven tot het oppervlak gerezen en goudbruin is. Serveer de toasts warm.

Baktijd: ca. 10 min. bij 225 °C

Serveer met: groene salade en plakjes citroen.

 

Ingredients

 
6 sneetjes witbrood zonder korst
(ca. 10 x 10 cm)
25 g zachte boter
250 g gekookte zalm
1 theel. versgeperst citroensap
¼ theel. fijn zout
versgemalen peper

2 eiwitten
2 theel. versgeperst citroensap
¼ theel. fijn zout
150 g ARLA FINELLO Gratinkaas

Declaration

Per 100 gram

 

* of RDI = Recommended Daily Intake

 

Aanverwante producten