Zoek recept

    
 
 
 
 
 
 
 
Zoeken
 
 

Zoete broodjes

Arla25

(2 stemmen)

 
 
 

Gevulde wentelteefjes van brioche brood


Duur:                        15 minuten
Aantal personen:      2 personen

Bereiding:

Klop het ei los met de melk en een mespunt zout.
Besmeer de plakken brioche brood met jam en leg ze met de besmeerde kant op elkaar.
Snijd het broodje 2 maal schuin doormidden, van hoek naar hoek, tot je 4 driehoekjes hebt. Dompel de broodjes aan alle kanten onder in het melk-ei mengsel.
Smelt de boter in een anti-aanbak koekenpan.
Bak hierin de broodjes op middelhoog vuur aan alle kanten mooi lichtbruin en gaar. Serveer ze warm, bestrooid met poedersuiker.

Tip: Serveer de broodjes met een feestelijke prikker,

 

Ingrediënten

 
1 ei
50 ml Arla biologische melk
zout
2 plakken briochebrood
2 el jam
2 el boter
poedersuiker

 

 

Aanverwante producten