Arla Foods blijft verse zuivel leveren

Ook wij van Arla Foods zijn geschrokken van de komst van het coronavirus. Het dagelijks leven is drastisch veranderd en bij Arla Foods is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. We passen ons aan en met een flinke dosis creativiteit vinden we nieuwe manieren om het ‘gewone’ leven door te laten gaan. Natuurlijk volgen wij daarbij de adviezen en maatregelen van het RIVM en het kabinet strikt op. We zijn heel zorgvuldig in het contact met elkaar, op de boerderijen en op onze productielocaties. 

Arla Foods waarborgt aanvoer van verse zuivelproducten
Ondanks de strenge voorzorgsmaatregelen halen wij nog steeds dagelijks verse melk bij onze boeren op en zorgen wij er samen voor dat de aanvoer van verse zuivelproducten en de kwaliteit en veiligheid daarvan zijn gewaarborgd. Wij zetten alle zeilen bij om aan de groeiende vraag naar zuivelproducten te kunnen voldoen en doen ons uiterste best om Nederland van onze zuivelproducten te voorzien. Iedere dag verwerken wij vers opgehaalde melk tot de lekkerste zuivelproducten, genoeg om de aanvoer van verse zuivelproducten naar de supermarkten te waarborgen. Zo kan iedereen onze verse zuivel blijven gebruiken. 

Hiervoor willen wij onze boeren, onze medewerkers en iedereen die een steentje bijdraagt met ons hele hart bedanken. Dankzij hen kunnen we van verse zuivel blijven genieten.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!