Natuurlijke producten

Gezond leven

Bij Arla Foods vinden we dat melk het meest unieke product uit de natuur is. Het is het eerste wat je drinkt en het maakt deel uit van een gezond voedingspatroon gedurende je hele leven.

Melk is van nature rijk aan voedingsstoffen. En wij verwerken die melk tot heerlijke zuivelproducten. Om te kunnen voorzien in specifieke (gezondheids)behoeften, bieden we de natuur een helpende hand en maken we onze producten nóg beter. Altijd met behoud van het goede uit de natuur en door gebruik van natuurlijke ingrediënten en traditionele voedselbereidingswijzen. Denk aan het toevoegen van bijvoorbeeld eiwitten, probiotica, vitaminen en vezels of door het verwijderen van lactose. Op deze manier maken we het gemakkelijker voor mensen om gezond te leven.

Gezondheidsinspiratie en kennisdeling
Als je kunt koken en weet welke voedingsmiddelen van nature rijk zijn aan voedingsstoffen, dan heb je een goede basis voor een gezond leven.  Arla Foods wil ook inspireren tot goede eetgewoonten en kennisdeling is daarin essentieel.

Want hoe meer we weten over voedingstoffen, voedsel, koken en een gebalanceerd voedingspatroon, hoe beter we in staat zijn om gezonde keuzes te maken voor onszelf en onze families. 

Met onze ruime collectie aan online recepten, informatie op verpakkingen, samenwerking met retail klanten, inspirerende evenementen en educatieprogramma’s delen we onze kennis over gezond eten en het bereiden van een gezond ontbijt, lunch, snack, of avondeten.

Hier vind je voorbeelden van onze activiteiten op het gebied van kennisdeling.

Bekijk hier onze gezondheidsstrategie.

Bron van groei

Voedings­stoffen in melk

Wist je dat in melk meer vitaminen en mineralen zitten dan in bijna alle andere voedingsbronnen?

LEES MEER
Het vinden van oplossingen

Lactose-Intolerantie

Lactose is de natuurlijke suiker die in melk zit. Als je lichaam een tekort heeft aan het enzym lactase, kun je geen lactose verdragen...

Meer weten

Onze activiteiten

Wij brengen de natuurlijke kracht van melk in verschillende vormen om het voor jou eenvoudiger te maken om gezond te leven.

LEES MEER

Lees hier meer over onze coöperatie

Onze onderneming is eigendom van de melkveehouders.

LEES MEER