Natuurlijke producten

Arla 100% natuurlijk

Al onze Arla producten bevatten alleen puur natuurlijke ingrediënten. Wij houden van puur natuur. Daarom maken we van échte melk, fruit en andere 100% natuurlijke ingrediënten de beste zuivelproducten. Zonder chemische bewerkingen of kunstmatige toevoegingen.

Natuurlijke zuivel
Het belangrijkste ingrediënt in onze producten is melk. En wat is er natuurlijker dan onze melk?

Natuurlijke ingrediënten zoals zongerijpt fruit en échte vanille
Ook al onze andere ingrediënten zijn puur natuur. Zo is de vanille in onze zuivel afkomstig van  vanillestokjes. Je proeft dus de echte smaak van de boon van de vanilleorchidee en ziet de zwarte puntjes van de vanille in onze yoghurts.Geen kunstmatige geur-, kleur- smaak-, zoetstoffen of andere kunstmatige ingrediënten
We denken dat jij net als wij gaat voor een puur natuurlijke smaak. Daarom voegen we absoluut niets toe dat niet nodig is. En zijn bijvoorbeeld onze yoghurts en drinkyoghurts soms iets lichter van kleur dan andere zuivelproducten. Maar des te lekkerder!

Geen kunstmatige zoetstoffen
We gebruiken geen kunstmatige zoetstoffen in onze producten. Voor een lekkere natuurlijke smaak gebruiken wij bijvoorbeeld honingkruidextract of biologische rietsuiker.