בטוח וטרי

Onze coöperatie

Onze onderneming is eigendom van de melkveehouders.

Lees meer over onze coöperatie

Het leveren van de beste zuivelproducten

Welk zuivelproduct van Arla Foods je ook het lekkerst vindt  -  je kunt er in elk geval op vertrouwen dat het afkomstig is van een zuivelbedrijf dat eigendom is van melkveehouders. Hun melk wordt zorgvuldig verwerkt door het toegewijde team van Arla Foods, dat met veel passie ervoor zorgt dat al het goede uit de natuur via de melk bij jou en je gezin terecht komt.

We hebben de controle over elke stap

Omdat onze melkveehouders zowel eigenaar zijn van onze onderneming als de melk produceren, weten we alles wat we moeten weten - we houden toezicht op elke stap. Daarom kun je er zeker van zijn dat de zuivelproducten van Arla Foods op basis van koemelk van uitstekende kwaliteit zijn gemaakt.

Duurzame melkproductie hand in hand met de natuur

Het overgrote deel van het diervoer dat de melkveehouders van Arla Foods gebruiken, produceren zij ook zelf op de boerderij. Dat helpt onze CO2-uitstoot te verlagen omdat er minder voer geïmporteerd en getransporteerd moet worden. Wanneer onze melkveehouders hun eigen voer voor de koeien produceren, kunnen zij bovendien toezicht houden op de kwaliteit en daardoor een duurzame en altijd hoogwaardige melkproductie waarborgen.

החקלאים

We geloven in veilige, natuurlijke en gezonde zuivelproducten

Als onderneming die eigendom is van melkveehouders hechten wij grote waarde aan hoge standaarden voor dierenwelzijn, productkwaliteit en voedselveiligheid. Ons kwaliteitsprogramma heet Arlagården. Via dit programma waarborgen we een duurzaam en verantwoord beheer van onze melkveehouderijen en de uitstekende kwaliteit van de melk.

ההיסטוריה שלנו

Onze traditie gaat terug naar de jaren 1880

Onze filosofie van de productie van natuurlijke, gezonde en hoogwaardige zuivelproducten dateert uit de jaren 1880. Toen bundelden melkveehouders in Denemarken en Zweden hun krachten voor één gemeenschappelijk doel: het produceren en leveren van de beste zuivelproducten. Omdat we als bedrijf eigendom zijn van melkveehouders, komen al onze inkomsten ook bij hen terecht: wanneer je onze producten koopt, wordt het geld onder de melkveehouders verdeeld, op basis van het aantal liters melk dat zij leveren. Dat is een belangrijk onderdeel van onze coöperatieve filosofie.

Hoogtepunten uit onze geschiedenis (in het Engels)

Verantwoord en duurzaam inkopen

Onze benadering van een duurzame melkveehouderij is erop gebaseerd om de groeiende wereldbevolking van gezonde, natuurlijke en veilige voeding te voorzien - en dat op een duurzame manier. Hierin zijn we toonaangevend in onze sector. Een voorbeeld is dat onze melkveehouders verantwoord geproduceerde soja in hun veevoeder gebruiken.

החקלאים