בטוח וטרי

Melk is uniek

Onze verse zuivel is van nature voedzaam. In onze fabrieken maken we er honderden lekkere zuivelproducten van die je helpen om gezonder te leven.

Lees meer over onze coöperatie

Van koe tot koelkast

De melk van onze koeien is het belangrijkste ingrediënt voor de zuivelproducten van Arla Foods. Wij produceren honderden verschillende zuivelproducten - en welk product je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat het rijk is aan de natuurlijke, voedzame bestanddelen van onze melk.

Melk is een natuurlijke voedingsbron

Melk is de natuurlijke bron van al onze zuivelproducten. Het maken van deze producten vereist een speciale combinatie van traditioneel vakmanschap en nieuwe technologie. Daarbij behouden we de natuurlijke goede eigenschappen van onze melk en gebruiken we zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, toevoegingen en natuurlijke aroma's.

Melk in al onze zuivelproducten

Onze melk wordt op heel veel verschillende manieren verwerkt en al onze zuivelproducten bevatten het goede van melk.

Bekijk hier ons assortiment

Rijk aan calcium en vitamines

Melk bevat veel voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft om goed te functioneren, om je goed te voelen en om het meeste uit het leven te halen. Melk kan je helpen sterker te worden, te groeien, te leren, te spelen en de dagelijkse moeilijkheden te overwinnen - niet alleen als kind, maar je hele leven lang.

Al het goede in zuivelproducten