Coöperatief zuivelbedrijf

Wie wij zijn

Arla Foods is een internationale zuivelcoöperatie en eigendom van 11.200 melkveehouders uit zeven landen: Denemarken, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, België en Luxemburg. In Nederland telt Arla Foods meer dan 50 melkveehouders en in België zijn het er zo'n 750.

Als coöperatie van melkveehouders, streven wij naar de hoogste standaarden op het gebied van dierenwelzijn, kwaliteit, voedselveiligheid en duurzaamheid. Ons kwaliteitsprogramma heet Arlagården®. Het geeft ons een lange termijn visie voor boerderijmanagement en het is onze manier om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.

Arla Foods wereldwijd

Arla Foods behoort tot de vijf grootste zuivelondernemingen ter wereld en heeft productievestigingen in 12 landen, verkoopkantoren in 30 landen en 19.000 medewerkers wereldwijd. Onze zuivelproducten worden in meer dan 100 landen verkocht.

Coöperatief zuivelbedrijf

Wie zijn wij

Arla Foods is een internationale zuivelcoöperatie en eigendom van 11.200 Europese melkveehouders uit zeven landen.

Lees meer
Onze geschiedenis

Een coöperatie zuivelonderneming

De basis voor de coöperatie Arla Foods werd in de jaren 1880 gelegd. Toen bundelden melkveehouders in Denemarken en Zweden hun krachten voor één gemeenschappelijk doel: het produceren en leveren van hoogwaardige zuivelproducten.

Lees meer
Feiten en cijfers

Onze jaarverslagen

Bekijk onze jaarverslagen met relevante feiten, cijfers en aanvullende informatie over Arla Foods.

Bekijk hier