Dit is Arla

Zou je deel willen uit maken van een team dat Lurpak®, Castello® en Arla® over de hele wereld gewaardeerd maakt? Een team met grote ambities, uitdagende taken, diversiteit en veel ontwikkelingsmogelijkheden? Als dat zo is, is Arla de organisatie voor jou.

Bij Arla zijn we een team met zeer verschillende mensen, die op veel verschillende niveaus werken, op veel verschillende terreinen. Dat loopt van productie, innovatie en logistiek tot verkoop, inkoop en communicatie. Ieder van hen speelt een belangrijke rol om van Arla een succesvolle onderneming te maken.

Verdiep je in onze onderneming, cultuur en waarden om meer over ons te weten te komen.

Je kunt ook een aantal van onze collega's ontmoeten, die je meer zullen vertellen over hun werk en waarom zij vinden dat Arla een fantastische plek is om te werken.

Bij Arla

Onze Onderneming

Arla ontwikkelt, produceert, vermarkt, verkoopt en distribueert zuivelproducten over de hele wereld.

LEES MEER
Dagelijks leven

Onze Cultuur

Bij Arla hebben we grote ambities. Als je bij ons komt werken, word je onderdeel van een bedrijf waar groei op de agenda staat en waar dynamiek en veranderingen bij de dagelijkse werkzaamheden horen.

LEES MEER
Lead, Sense & Create

Onze Waarden

Lead, Sense & Create - Onze bedrijfscultuur wordt bepaald door drie waarden die ons kenmerken bij alles wat we doen en zeggen - ongeacht waar we werken binnen Arla.

LEES MEER