Onze onderneming

Verkoop & Marketing

Global Brand Manager

Ontwikkelt en implementeert merkstrategieën en -plannen om het mogelijk te maken waarde te creëren voor Arla Foods en zijn klanten. Steunt de ontwikkeling van de global category strategie door het uitvoeren van globale normen en het invoeren van nieuwe hulpmiddelen en werkwijzen.

Trade Marketeer

Voert de categoryplannen uit, ontwikkelt een shopperstrategie voor het specifieke terrein  die leidt tot groei bij belangrijke klanten in nauwe samenwerking met verkoop en category managementteams.

Ontwikkelt en beheert activiteitenplannen voor bepaalde accounts zodat zij voldoen aan de gebudgetteerde volumes en doelstellingen voor de marge. Ontwikkelt relaties met contactpersonen bij belangrijke klanten om kennis op te doen van de zakelijke wensen van de klant en te zorgen dat de businessplannen van Arla Foods gerealiseerd worden.

Account Manager

Zorgt voor optimale verkoop en distributie op winkelniveau, gebaseerd op centrale, retail en dealerketenovereenkomsten. Voert campagnes uit en zorgt voor aandacht van het winkelmanagement voor zuivelproducten om de verkoopruimte/potentieel te vergroten.