Nieuws

Gezond oud worden met eiwitrijke zuivelproducten

Op 20 september 2016 stonden wij in de Volkskrant met ons verhaal over waarom onze eiwitrijke producten kunnen helpen in de zorg. In een interview met Jasper Kooijman, Head of Foodservice Nederland, legt Jasper uit hoe onze eiwitrijke prodcuten een toegevoegde waarde kunnen leveren aan de zorgsector. Lees hier het volledige interview.

Arla Protino nu ook online verkrijgbaar via www.protinobestellen.nl!

Nadat Arla Protino sinds december 2015 verkrijgbaar is via www.ah.nl is het vanaf nu ook online te bestellen via www.protinobestellen.nl, een onderdeel van boodschappenboer.


The European Culinary Trophy 

Als sponsor waren wij 23 januari aanwezig op het European Culinary Trophy event; een kookwedstrijd tussen keukenteams van diverse (internationale) hotels.

Dit filmpje geeft in het kort een indruk van deze geslaagde dag:
x
Meer informatie: www.e-c-t.nl

ARLA PROTINO WINNAAR FOODCARE INNOVATIETROFEE 2015

Arla Protino is een smaakvolle eiwitrijke zuiveldrank, geschikt als aanvulling op de dagelijkse voeding voor iedereen die wel wat extra’s kan gebruiken.
Per flesje van 125 ml bevat Arla Protino gemiddeld 13,6 g eiwit en 255 kcal. Daarmee krijg je met één flesje een flinke portie eiwit binnen. Ideaal voor iedereen met een extra eiwitbehoefte, zoals bijvoorbeeld ouderen, mensen met weinig eetlust, mensen die moeten aansterken, of sporters. Arla Protino kan gemakkelijk op elk moment van de dag genuttigd worden, zo uit het flesje. 

 

MELKUNIE INTRODUCEERT MELKUNIE VERSFILTER™.

Melkunie introduceert een verse melk die langer lekker blijft met een frisse, verse smaak en geur: Melkunie Versfilter™. 

Hoe werkt deze filtering?
Versfilter™ is een nieuwe en puur natuurlijke manier van melkverwerking waarbij de verse melk wordt geoptimaliseerd. Melkunie VersfilterTM melk wordt, voordat deze het pak ingaat, vers gefilterd met een keramisch filter. Dit verwijdert 99,9% van de bacteriën die de melk zuur laten worden.

Na opening smaakt deze melk zelfs na 7 dagen (!) nog net zo lekker fris en vers als de eerste slok! En dat ook nog met een veel langere houdbaarheid dan u nu gewend bent! Klik hier voor meer informatie.