Hoe begin jij je ochtend?

We hebben 8 tips voor je om de ochtend goed te beginnen

1. Vroeg uit de veren en in de benen

Niet iedereen is een ochtendmens, maar toch kan het fijn zijn om op tijd op te staan zodat je langer van je dag kunt genieten. En hoe lekker is het om de dag dan meteen te beginnen met een work-out! Dat hoeft niet meteen het beklimmen van de Mount Everest te zijn. Je kunt ook een half uurtje door het park wandelen. Klein beginnen!

2. Ontbijt als een keizer

Een open deur maar goed ontbijten geeft energie om je dag lekker te beginnen. Start je dag op z'n IJslands! Arla skyr is rijk aan eiwitten. Wat de ochtend je ook brengt Arla skyr brengt je verder. Kijk hier voor recepttips:

 3. Stel een haalbaar doel op

Stel jij jezelf ook doelen aan het begin van de dag? Hoe fijn is het als je deze doelen aan het einde van de dag gehaald hebt! Stel dan ook niet te hoge eisen maar wees wel lekker kritisch. Denk aan je wasjes er doorheen draaien, sporten of een bezoekje aan je oma brengen. Vergeet ook niet een beker Arla skyr voor haar mee te nemen­čśŐ

4. Zorg voor een positieve instelling

Geen dag is hetzelfde dus had je gisteren een rot dag, begin dan toch deze dag weer met een lach zodat je positieve energie hebt en uitstraalt. Dan kunnen er hele mooie dingen gebeuren! 

5. Music maestro!

Even een lekker muziekje aanzetten om op te starten. Muziek kan je ook helpen om wat productiever te zijn. Laat die tunes maar uit je speaker komen! 

6. Begin de dag met een dansje

Als je dan toch de muziek aanzet, doe er ook meteen een dansje bij. Dan heb je een deel van je beweging al gehad. 

7. Frisse lucht

De hele dag binnen zitten daar word je niet vrolijk van. Ga daarom op tijd een frisse neus halen of zet lekker een raampje open in huis of op je werkplek. 

8. Vergeet de hygi├źnefactor niet

Na je Arla skyr ontbijt mag een heerlijke frisse douche natuurlijk niet ontbreken in de ochtend. Dit kun je natuurlijk met een lach op je gezicht doen, terwijl je een dansje doet op je favoriete nummer. Wel zo effici├źnt!