Coöperatief zuivelbedrijf

Wie wij zijn

Arla Foods is een internationale zuivelcoöperatie en eigendom van 9700 melkveehouders uit zeven landen: Denemarken, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, België en Luxemburg. In Nederland telt Arla Foods meer dan 70 melkveehouders en in België zijn het er zo'n 750.

Als coöperatie van melkveehouders streven wij naar de hoogste standaarden op het gebied van dierenwelzijn, kwaliteit, voedselveiligheid en duurzaamheid. Ons kwaliteitsprogramma heet Arlagården. Het geeft ons een lange termijn visie voor boerderijmanagement en het is onze manier om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.

Arla Foods wereldwijd

Arla Foods behoort tot de vijf grootste zuivelondernemingen ter wereld en heeft productievestigingen in 12 landen, verkoopkantoren in 30 landen en 19.000 medewerkers wereldwijd. Onze zuivelproducten worden in meer dan 100 landen verkocht.

Eigendom van melkveehouders

Onze coöperatie

Arla Foods is eigendom van de melkveehouders. Zij werken elke dag hard en met veel passie om melk van uitstekende kwaliteit te leveren en gaan daarbij duurzaam te werk, met zorg voor hun dieren en het milieu.

Lees meer
ההיסטוריה שלנו
Onze geschiedenis

Een coöperatie zuivelonderneming

De basis voor de coöperatie Arla Foods werd in de jaren 1880 gelegd. Toen bundelden melkveehouders in Denemarken en Zweden hun krachten voor één gemeenschappelijk doel: het produceren en leveren van hoogwaardige zuivelproducten.

Lees meer
Feiten en cijfers

Onze jaarverslagen

Bekijk onze jaarverslagen met relevante feiten, cijfers en aanvullende informatie over Arla Foods.

Bekijk hier