Arla Protino

Een heerlijke frisse zuiveldrank boordevol smaak en eiwitten in een klein flesje. Dat is Arla Protino! Arla Protino is gemaakt van dagverse zuivel en is 100% natuurlijk. Deze eiwitrijke zuiveldrank bevat dus geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien heeft Arla Protino een heerlijk frisse smaak en is dus nog lekker ook.

Voor iedereen met een extra eiwitbehoefte

Zuivel is een uitstekende bron van eiwitten. Eiwitten dragen bij aan de groei en instandhouding van spiermassa en het behoud van sterke botten. 

Arla Protino is rijk aan eiwitten en, geschikt als aanvulling op de dagelijkse voeding voor iedereen die wel wat extra’s kan gebruiken. Per flesje van 125 ml bevat Arla Protino gemiddeld 13,6 g eiwit en 255 kcal. Daarmee krijg je met één flesje een flinke portie eiwit binnen. Ideaal voor iedereen met een extra eiwitbehoefte, zoals bijvoorbeeld ouderen, mensen met weinig eetlust, mensen die moeten aansterken, of sporters. Arla Protino kan gemakkelijk op elk moment van de dag genuttigd worden, zo uit het flesje.

Contact informatie
Bent u diëtist of professional en wilt u contact met een accountmanager? Hier vindt u de contact gegevens van ons Arla Foods Institutionele accountteam.

Speciaal voor diëtisten
Vanaf heden kunnen diëtisten gratis Protino bestellen om zelf te proberen.
Dit is mogelijk op www.nutrispot.nl/product/nutrispot-proefpakket-gratis-aanvragen/

HIER VERKRIJGBAAR

Arla Protino is verkrijgbaar in twee heerlijke smaken; framboos en citroen/vanille. Arla Protino is verpakt per 4 stuks à 125ml en verkrijgbaar via de groothandel.

Online te bestellen
Arla Protino is verkrijgbaar via www.nutrispot.nl

Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt bestellen via nutrispot.nl.

Meer weten over de verkrijgbaarheid van Arla Protino?
Klik hier voor een compleet overzicht van alle verkooppunten.

Arla Protino Alle Arla Protino producten