Arla Protino

Een heerlijke frisse zuiveldrank boordevol smaak en eiwitten in een klein pakje. Dat is Arla Protino! Arla Protino is gemaakt van dagverse zuivel en is 100% natuurlijk. Deze eiwitrijke zuiveldrank bevat dus geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien heeft Arla Protino een heerlijk frisse smaak en is dus nog lekker ook.

Voor iedereen met een extra eiwitbehoefte

Zuivel is een uitstekende bron van eiwitten. Eiwitten dragen bij aan de groei en instandhouding van spiermassa en het behoud van sterke botten. 

Arla Protino is rijk aan eiwitten en, geschikt als aanvulling op de dagelijkse voeding voor iedereen die wel wat extra’s kan gebruiken. Per verpakking van 250 ml bevat Arla Protino 26 gram eiwit en 458 kcal. Daarmee krijg je met één flesje een flinke portie eiwit binnen. Ideaal voor iedereen met een extra eiwitbehoefte, zoals bijvoorbeeld ouderen, mensen met weinig eetlust, mensen die moeten aansterken, of sporters. Arla Protino kan gemakkelijk op elk moment van de dag genuttigd worden.

Contact informatie
Bent u diëtist of professional en wilt u contact met een accountmanager? Hier vindt u de contact gegevens van ons Arla Foods Institutionele accountteam.

Arla Protino Alle Arla Protino producten