Arla Skyr Ontbijt met Arla skyr en hou 't vol tot de lunch

Nieuw: Arla® Skyr vanille

Deze nieuwe smaak zal zeker in de smaak vallen! Naast de varianten naturel, bosfruit, honing en framboos-cranberry, introduceren we nu Arla® skyr vanille. Met échte, gemalen vanillestokjes. Ook deze variant is van nature rijk aan eiwit, romig van smaak en toch 0% vet. Heerlijk om je dag mee te starten (op z’n IJslands).

Arla® skyr drink

Een 100% natuurlijke drinkyoghurt, gemaakt volgens een 1000 jaar oud IJslands recept. Arla® skyr drink is vol van smaak, maar niet te zoet. En van nature rijk aan eiwit: zeker 15 gram per flesje. Dus dan kan je lekker even door! 

 

Start de dag op z'n IJslands

Arla® skyr is een heerlijke yoghurt in IJslandse stijl. Gemaakt volgens een 1000 jaar oud recept. IJsland is een land van extremen. Ingeklemd tussen de Noordelijke IJszee en de Atlantische Oceaan is het dunst bevolkte land van Europa één bonk rauwe natuurkracht. Het landschap bestaat uit geisers, vulkanen en gletsjers en die pure natuurkracht zit van oorsprong in skyr, het lokale zuivelproduct waarmee de IJslanders al duizend jaar hun dag beginnen.

 

Arla® Skyr in portieverpakkingen

Wist je dat Arla® skyr ook verkrijgbaar is in portieverpakking. Te koop in de smaken Bosfruit en Aardbei. Lekker voor onderweg en nog steeds van nature rijk aan eiwit, romig van smaak en 0% vet.

Bekijk hier onze commercial

Arla® skyr! Een heerlijke yoghurt in IJslandse stijl. Gemaakt volgens een 1000 jaar oud recept. Van nature rijk aan eiwit, romig van smaak en toch 0% vet. 

Arla skyr

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

Arla® skyr is van nature rijk aan eiwit, romig van smaak en bevat 0% vet. De unieke eigenschappen voor een goede start van de dag. Arla® skyr bevat 11 gram eiwit per 100 gram. Dat is 2,7 keer meer dan gewone yoghurt en bijna 1,3 keer meer dan kwark. Arla® skyr is 100% natuurlijk, dus geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Arla® skyr heeft een heerlijke zijdezachte, maar dikke textuur. Dus start de dag op z'n IJslands en kom maar op met die ochtend!

Waar te koop: Albert Heijn, Jumbo supermarkten, Deen supermarkten, Coop. Jan Linders supermarkten, Vomar voordeelmarkt, Spar, Poiesz supermarkten.nl, Boni supermarkt, Plus, Hoogvliet, Boon's Markt, Dirk, Dekamarkt.

Veelgestelde vragen over Arla® Skyr

Hoe wordt Arla® skyr gemaakt?

Arla® skyr wordt gemaakt volgens een 1000 jaar oud IJslands recept waarbij magere (koe)melk gecombineerd wordt met unieke yoghurtculturen en een klein beetje (microbieel*) stremsel. Daarna wordt de yoghurt geconcentreerd, waardoor het product de heerlijke zijdezachte, maar dikke textuur krijgt. Een ander voordeel is dat het hierdoor van nature 2,7 keer meer eiwit bevat dan gewone yoghurt.

*Microbieel (vegetarisch) stremsel, dat gemaakt is door micro-organismen.

Hoeveel eiwit heeft Arla® skyr?

Arla® skyr heeft van nature een eiwitpercentage van 11 gram per 100 gram – dat is 2,7 keer meer dan yoghurt en bijna 1,3 keer meer dan kwark.

Heeft Arla® skyr ook toegevoegde suikers?

De naturel smaak heeft geen toegevoegde suikers. De smaken honing, framboos-cranberry, bosfruit en vanille hebben daarentegen wel toegevoegde suikers. Het aantal suikers is respectievelijk 7,6 gram, 8,3 gram, 8,3 gram en 8,5 per 100 gram.

Is Arla® skyr 100% natuurlijk?

Arla® skyr bestaat uit zuiver natuurlijke ingrediënten en bevatten dus geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen.

Is Arla® skyr alleen voor het ontbijt?

Arla® skyr heeft alle belangrijke eigenschappen voor een goede start van de dag, maar je bent natuurlijk vrij om zelf te bepalen wanneer jij het wilt eten.

Waar wordt Arla® skyr gemaakt?

Arla®skyr is gemaakt volgens een 1000 jaar oud IJslands recept. De productie vindt echter niet op IJsland plaats. IJsland is een eiland ver weg van Nederland en zeker met een versproduct als Arla® skyr, zou het niet handig zijn om Arla® skyr op het eiland zelf te produceren en vervolgens over te varen naar het vaste land. Daarom maken we Arla® skyr dichter bij huis, namelijk in Duitsland. Dat is wel zo vervoersvriendelijk. Vanuit Duitsland brengen we de skyr naar de supermarkten, waardoor er altijd verse Arla® skyr in de schappen staat.

Arla® skyr Alle Arla® skyr produkten