Melk en karnemelk

Arla Lactofree Lactosevrije halfvolle melkdrank

Lactosevrije halfvolle melkdrank
Melk en karnemelk

Arla Lactofree Lactosevrije halfvolle melkdrank

Weer ontbijten met cornflakes, een koud glas melk bij de lunch of ’s avonds mee-eten van de stampot? Het kan met Arla Lactofree melkdrank. Deze is gemaakt van gewone halfvolle koemelk. De melksuikers in de melk worden met behulp van een gepatenteerde methode omgezet in andere suikers. Zo wordt de melk gemakkelijker verteerbaar voor iedereen die gevoelig is voor lactose. Verder is er niets met de melk gebeurd. Er is niets toegevoegd en er is niets anders uitgehaald. Arla Lactofree is dus gewone melk met al het goede van melk zoals eiwit, B-vitamines en calcium, maar zonder de lactose*. Je kunt deze verse Arla Lactofree halfvolle melkdrank kopen in pakken van 1 liter, te vinden in het koelschap. (* lactosegehalte <0,01%)

Voedingswaarde per 100 ml

energie 160 kj/kcal/38 kcal, vet 1,5 gram waarvan verzadigd vet 1 gram, koolhydraten 2,6 gram waarvan suikers 2,6 gram, eiwit 3,4 gram, zout 0,07 gram

Ingrediënten

halfvolle melk, lactase

Houdbaarheid

Ongeopend: zie de houdbaarheidsdatum op de verpakking. In de koelkast bewaren. Na opening binnen 4-6 dagen gebruiken.

Aanvullende voedingswaarde en allergenen

Bevat koemelkeiwit. Niet geschikt voor mensen met een koemelkallergie Calcium 112 mg (14% DRI) Vitamine B2 0,12 mg (11% DRI) Vitamine B12 0,44 µg (18% DRI)

Bestel dit product nu online

Koop online bij Albert Heijn            

Koop online bij Dekamarkt 

Koop online bij Jumbo        

Koop online bij Plus             

Koop online bij COOP 

Alle Lactofree Product page producten