Arla Naturals® 100% natuurlijk, 0% rommel

Lekker en natuurlijk gezoet

Arla Naturals® zijn lekkere, 100% natuurlijke, lichtzoete drinkyoghurts, zonder kunstmatige toevoegingen. 
De Arla Naturals® drinkyoghurts bevatten geen riet- of bietsuiker, maar zijn natuurlijk gezoet met geconcentreerd druivensap, fruitextract of stevia-extract. 

De Arla Naturals® magere drinkyoghurts is er in de smaken Rood fruit en Bosfruit.

 

100% natuurlijk, 0% rommel

Arla vindt dat een merk of product pas 100% natuurlijk mag heten als ALLE ingrediënten een natuurlijke oorsprong hebben, gemaakt met traditionele voedselbereidingsprocessen en vrij zijn van chemische modificatie: dus nul kunstmatige ingrediënten. 
TNO en Arla hebben samengewerkt op het gebied van het vaststellen van deze criteria om te bepalen wat natuurlijke ingrediënten zijn.

Alleen als een product (met al haar ingrediënten) hieraan voldoet, dan vinden wij dat 100% natuurlijk en zonder rommel. 
Arla laat graag zien welke ingrediënten we gebruiken. Je vindt ze daarom in begrijpelijke taal op de verpakking. En niet onbelangrijk: we vertellen waarom we deze ingrediënten gebruiken. 

Op onze Arla Naturals® verpakkingen staat hoeveel procent er van elk ingrediënt in het product zit. Zo tel je alles altijd op naar 100%.  Lekker duidelijk. Alleen dan weet je écht wat je drinkt en eet. 

Weet wat je eet (en drinkt)!

 

Ingrediënten Arla NATURALS®
Blog

Famme.nl

Tv-programma’s als de Keuringsdienst van Waarde en talloze artikelen en publicaties over eten hebben ons sceptisch gemaakt. Welk eten is fantáástisch en welk eten moeten we vooral niet meer tot ons nemen. Superfoods, bad foods. Wat we wel willen is transparantie en gelukkig wordt nu de eerste stap gezet door Arla met hun fruityoghurt producten.

Lees verder

Blog

Uit Paulines keuken

Pauline was aanwezig bij de lancering van Arla Naturals®. Een nieuwe  drink- en fruit yoghurt zonder rommel.  100% natuurlijk dus. En dat is best wel bijzonder.

Lees verder

Blog

Chicks Love Food

Op een van de mooiste plekjes van Amsterdam een gloedjenieuw product proeven dat ook nog eens héél lekker blijkt te zijn. Chickslovefood.com was aanwezig bij de lancering van Arla Naturals® in de Hortus Botanicus van Amsterdam.

Lees verder

Blog

Cato Cheft 't

Dorée van Cato Cheft 't was op ons event en schreef over Arla Naturals®

Lees verder

Blog

Eat Run Love

Halverwege de middag ga ik naar Hortus Botanicus (op mijn nieuwe fiets!) voor de lancering van Arla Naturals®. Een nieuwe (drink)yoghurt die 100% natuurlijk is en geen rommel bevat.

Lees verder

Alles over Arla Naturals®

Klik op het onderwerp voor meer over Arla Naturals®.

Arla Naturals® 100% natuurlijk, 0% rommel®     Arla Naturals®    Ingrediënten    

Natuurlijke zoeting         Natuurlijk Aroma      E-nummers    Stevia-extract   

Producten en beschikbaarheid    Herkomst ingrediënten      

 Productie en duurzaamheid             Transparantie     Verpakking 

Recepten met Arla NATURALS®

Arla NATURALS® Alle Arla NATURALS® producten