Arla Naturals®

Arla Naturals® zijn lekkere, 100% natuurlijke, lichtzoete fruit- en drinkyoghurts, zonder kunstmatige toevoegingen. De halfvolle fruityoghurt is er in de smaken Rood fruit, Bosfruit en Mango. De magere drinkyoghurts zijn er in de smaken Rood fruit en Bosfruit.

Geen riet- of bietsuiker

Het leven is al druk genoeg dus wil je je niet ook nog eens druk moeten maken om suikers in je voeding. Zuivel bevat van nature suikers: lactose, ook wel melksuiker genoemd. Met fruit voeg je ook suikers toe die van nature in fruit voorkomen. Zelfs dan heeft fruityoghurt soms nog wat extra’s nodig om lekker gevonden te worden. Wij gaan bewust om met de hoeveelheid suikers die onze producten bevatten.  Omdat steeds meer consumenten de inname van riet- of bietsuiker willen minderen, hebben we de Arla Naturals® lijn bewust niet gezoet met riet- of bietsuiker maar met andere natuurlijke alternatieven: geconcentreerd druivensap, natuurlijk fruitextract of stevia-extract. Gewoon lekker zorgeloos genieten dus! 

Recept

Yoghurtijsjes

Bekijk hier een heerlijk recept voor yoghurtijsjes met Arla Naturals®.

Lekkere smaak

Leuk en aardig zo’n natuurlijke zuivellijn….maar zuivel moet wel lekker blijven! Wij gaan net zo lang door tot we een 100% natuurlijk en toch lekker product hebben. We maken het product niet alleen met heel veel liefde maar ook met heerlijke ingrediënten. Arla Naturals® wordt gemaakt van weidemelk. Dit is melk afkomstig van koeien die minimaal 6 uur per dag, 120 dagen per jaar buiten hebben gelopen. In alle rust en ruimte kunnen ze grazen en dat proef je terug! Het fruit in de halfvolle yoghurts en de magere drinkyoghurts selecteren we op smaak, afhankelijk van beschikbaarheid en seizoen. Het komt van zo dichtbij als mogelijk en ver weg als noodzakelijk. Duurzaam en toch lekker.

Geen kunstmatige toevoegingen

Je stopt natuurlijk geen rommel in je rommelende buik. Arla vindt dat een product 100% natuurlijk is en 0% rommel bevat als:
- alle ingrediënten een natuurlijke oorsprong hebben
- het gemaakt is met traditionele voedselbereidingsprocessen
- het nul kunstmatige ingrediënten bevat
TNO en Arla hebben samengewerkt op het gebied van het vaststellen van criteria om te bepalen wat natuurlijke ingrediënten zijn. We willen met alles wat we doen en maken zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Daarom beperken we het aantal ingrediënten en toevoegingen tot het absolute minimum. De ingrediënten en toevoegingen die wel gebruikt worden, zijn uitsluitend 100% natuurlijk. Rommel komt er bij ons niet in!

100% Transparant

Weten wat je eet is wel zo fijn. Daarom zijn we 100% transparant over de gebruikte ingrediënten in Arla Naturals®. Om dit kracht bij te zetten, geven we al op de voorkant van de verpakking inzicht in alle ingrediënten. Zo kun je ze zelf optellen tot 100% en zie je dat er geen verborgen ingrediënten zijn.
Wil je meer weten over Arla Naturals®? Kijk dan hier.