100% Transparantie

Alle ingrediënten duidelijk op het pak

Waarom staan op Arla producten de ingrediënten op de voorkant van de verpakking?

Arla vindt het belangrijk om 100% transparant te zijn over de gebruikte ingrediënten. Om dit kracht bij te zetten, geven we al op de voorkant van de verpakking inzicht in alle ingrediënten. Zo kun je ze zelf optellen tot 100% en zie je dat er geen verborgen ingrediënten zijn. Alle ingrediënten die zijn toegevoegd aan Arla Naturals® voldoen aan de Arla 100% natuurlijk policy. Alleen de hoognodige natuurlijke toevoegingen zijn gebruikt in Arla Naturals®.

Waarom wil Arla transparant zijn?

Wij geloven bij Arla dat iedereen recht heeft om zijn eigen voedingsregels te volgen en dat je dat alleen kan doen als je ook écht tot in detail weet wat je eet. We geloven niet alleen dat voeding lekker moet zijn maar ook natuurlijk zodat het in jouw dagelijkse voedingspatroon past. We hopen producten te maken die daarbij passen maar iedereen is uniek met eigen voedingswensen. Daarom geloven wij bij Arla in 100% ingrediëntentransparantie, zodat je zelf kan bepalen wat bij jou past. Al onze ingrediënten staan op de verpakking gekwantificeerd vermeld, zijn 100% natuurlijk en tellen samen op naar 100%, altijd. De Nederlandse overheid vraagt deze openheid niet aan de voedingsmiddelen industrie, maar wij geloven in eerlijkheid en transparantie. Dus dat kan betekenen dat wij soms meer ingrediënten vermelden op de verpakking dan concurrerende producten en merken en daar zijn wij eigenlijk best trots op.

Wanneer vindt Arla iets rommel?

Arla maakt alleen producten met 100% natuurlijke ingrediënten die allemaal tot stand gekomen zijn door traditionele voedselbereidingsprocessen. Wij vinden dat zuivel je moet voeden en goed voor je lichaam moet zorgen en daar vallen wat ons betreft kunstmatige ingrediënten buiten. Wij geloven dat de natuur prima alternatieven biedt.