Goede Landbouw

Over ons

Arla is een coöperatie waarbij 12.500 melkveehouders zijn aangesloten en waarbij 19.000 enthousiaste zuivelliefhebbers werken die graag alle mogelijkheden van melk benutten. We zijn ambitieus, en gaan verantwoordelijk en ruimdenkend om met de wensen en ideeën van onze klanten. We streven ernaar het beste uit melk te halen zodat jij daar een leven lang van kunt profiteren.

Een coöperatief zuivelbedrijf

Arla Foods is een coöperatie in handen van Europese melkveehouders.
Dit betekent dat we in nauwe samenwerking voortdurend sterker en beter proberen te worden om de boeren daarvan te laten profiteren. Dit principe heeft altijd centraal gestaan bij alles wat we doen. Dit is ook de reden dat Arla nu een sterk bedrijf is, meer dan 100 jaar nadat het werd opgericht.
Lees meer over onze coöperatie.

Eigendom van melkveehouders

Onze coöperatie

Arla Foods is eigendom van de melkveehouders. Zij werken elke dag hard en met veel passie om melk van uitstekende kwaliteit te leveren en gaan daarbij duurzaam te werk, met zorg voor hun dieren en het milieu.

Lees meer
Contact

Consumenten­service

U kunt ons gratis bellen: 0800 2352752

maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00

Vul hier het reactieformulier in
Contact

Arla Foods Nederland

Gildenstraat 30, 3861 RG Nijkerk, Nederland, Postbus 1089, 3860 BB Nijkerk
+31 3324 76222

Contact
Werk & carrière

VACATURES

Vacatures: Wil je bij ons werken?

Zie hier welke openstaande vacatures er nu zijn
Investeerders

ARLA IN VOGELVLUCHT 2014

Arla Foods is een mondiaal opererende zuivelcoöperatie in handen van Europese melkproducenten. We verkopen onze producten aan consumenten over de hele wereld.

Lees de korte presentatie hier