Makkelijke en smaakvolle paasrecepten

Dit jaar ziet jouw paastafel er op z’n paasbest uit! Of je nu samen bent met vrienden en familie voor een uitgebreid feestmaal of dat je Pasen viert met je eigen gezin. Met deze makkelijke en smaakvolle gerechten maak je sowieso indruk. Lekker natuurlijk en puur. Laat je inspireren!

Fleurige paasbroodjes

Wil je nét even wat meer uitpakken, tover dan deze fleurige vriendjes op tafel. Decoreer ze met een leuk eetbaar bloemetje en een glimlach aan tafel is gegarandeerd!

Lactosevrije cheesecake

Met Pasen is het natuurlijk ook tijd voor taart! En dat kan ook nog eens lactosevrij. Laten we de proef op de som nemen; proef jij het verschil bij deze paascheesecake zonder lactose?

Smoothies met Pasen

Smoothies mogen op de paastafel niet ontbreken. Bovendien is het ook lekker voor de balans! Daarom vind je hier nog gezonde en originele smoothie recepten. Wat dacht je van een lactosevrije smoothie met appel en spiruli…WAT? Spirulina. Een echte energie booster voor als je even moet opstarten met Pasen.

En waar maak je dat mee?

Natuurlijk met de lekkerste Arla producten. We hebben ze op een rijtje gezet zodat je precies weet wat je nodig hebt en waar je het kunt kopen. Kijk hieronder naar de productpagina's om precies te weten waar je moet zijn.