Garnalen en witte kaasblokjes in tomatensaus

Garnalen en witte kaasblokjes in tomatensaus

Rating (0 votes)

My rating

Garnalen en witte kaasblokjes in tomatensaus

Number of portions
  • 3 eetlepels fijngesnipperde uien
  • 2 eetlepels olie (olijfolie extra vierge)
  • 1 blik gepelde tomaten (ca. 400 g)
  • 6 eetlepels droge witte wijn
  • ½ theel. gedroogde oregano
  • 200 g gepelde roze garnalen
  • 150 g Arla Apetina® blokjes in kruidige olie (uitgelekt)

Bereidingswijze

Fruit de uisnippers in de olie in een diepe pan. Hak de tomaten in grove stukken in het blik. Doe de tomaten met het vocht, de wijn en de oregano in de pan. Laat zonder deksel zachtjes inkoken - ca. ½ uur - tot de saus ingedikt is. Verwarm de grill voor. Verdeel de garnalen over vier platte ovenschaaltjes. Giet de tomatensaus erover. Verdeel de kaasblokjes over de saus. Zet de schaaltjes onder de grill tot de kaasblokjes aan de randen goudbruin beginnen te kleuren.

Grill

ca. 3 minuten.

Tips

Serveer met: stokbrood.