Lactosevrije spaghetti carbonara

Lactosevrije spaghetti carbonara

Rate 1
Rate 2
Rate 3
Rate 4
Rate 5

(0 stemmen)

Ingrediënten

  • 400 g Spaghetti
  • 1 verpakking Arla Lactofree roomkaas
  • 1 eidooier
  • 200 g spekreepjes
  • 3 takjes peterselie
  • groentebouillon van een bouillonblokje
  • parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Bereidingswijze

Zo maak je het klaar

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Bak de spek- of hamreepjes aan in een grote pan met een kleine beetje olie. Meng in een andere kom Arla® Lactofree roomkaas met de eidooier. Laat de gekookte pasta uitlekken. Voeg de groentebouillon bij de spek/hamreepjes, voeg er de pasta aan toe en meng het geheel. Voeg daaraan het mengsel van eidooier met lactosevrije roomkaas toe en roer goed om. Verdeel over de borden en garneer met peterselie en parmezaanse kaas.

Print