Lactosevrije vis taco's

Lactosevrije vis taco's

Rate 1
Rate 2
Rate 3
Rate 4
Rate 5

(1 stemmen)

Ingrediënten

Porties

  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 2 theel. chilipoeder
  • 2 kleine uien gesneden in ringen
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 fijngesneden Jalape͘ňo peper
  • 200 g fijngesneden ijsbergsla
  • 100 g maïs
  • avocado
  • 250 ml Arla Lactofree halfvolle yoghurt
  • 500 g witvis
  • verse koriander
  • 8 st tortillas

Bereidingswijze

Bereidingswijze

Meng plantaardige olie en chilipoeder in een kom en breng het op smaak met een beetje zout en peper. Breng de olie met een kwastje aan op de vis. Verwarm de oven voor op 230 ° C. Leg de ui en paprika op een bakplaat en grill het in de oven gedurende 15 minuten. Draai een paar keer om. Voeg de vis toe en grill deze 5-10 minuten, afhankelijk van de dikte van de filets. Hak de groenten fijn en meng met Jalapeňo peper, koriander en citroensap om een veggie salsa te maken. Vul de warme tortilla's met de sla, maïs, avocado, vis en vegetarische salsa. Serveer met Arla Lactofree halfvolle yoghurt om in te dippen.

Print