Lactosevrije zalmquiche

Lactosevrije zalmquiche

Rate 1
Rate 2
Rate 3
Rate 4
Rate 5

(2 stemmen)

1 u

Ingrediënten

  • 1 verpakking Arla Lactofree roomkaas
  • 1 el mosterd
  • 4 eieren
  • 1 ui in ringen
  • 200 g gerookte zalm
  • 200 g tuinerwtjes
  • 5 plakjes diepvries deeg voor hartige taart (let op kan sporen van melk bevatten)
  • zout en peper

Bereidingswijze

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de bakvorm in en bekleed de ingevette vorm met het deeg. Snijd de zalmfilet in stukjes en verdeel over de bodem, samen met de tuinerwten. Klop de eieren los met de lactosevrije roomkaas, mosterd, peper en zout. Schenk in de vorm en verdeel de uienringen erover. Bak in ongeveer 45 minuten gaar. De quiche is gaar als de rand van het deeg bruin is en de eieren zijn gestold.

Print