
Overnight Oats
Ingrediënten
- 200 ml Arla biologische kefir citroen-gember
- 40 g Havermout
- 1 appel in blokjes
- 75 g bosbessen
- 100 g Mango in stukjes
- 25 g grof gehakte Amandelen
- 1 el Chiazaadjes
- 2 tl Kaneel
- 1 el Kokos
- Vanille
Bereidingswijze
Bereidingswijze
Topping ideeën Blauwe bessen, appel(moes), mango, frambozen maar ook noten als amandelen of pistachenoten Uitrusting 1 (wek) pot met afsluitbare deksels of 1 middelgrote kom en plastic folie Voeg alle standaard ingrediënten toe aan de Kefir. Meng goed. Optioneel is om wat bevroren fruit aan de bovenkant van het mengsel toe te voegen. Bedek de kom met plastic of sluit de pot. Laat het mengsel ten minste 8 uur gesloten in de koelkast staan. Garneer met fruit en/of ahornsiroop. Tip: Ook lekker met Arla Biologische Kefir Bosbes of Arla Biologische Gember Citroen