Pap van kefir met vers fruit

Pap van kefir met vers fruit

Rate 1
Rate 2
Rate 3
Rate 4
Rate 5

(1 stemmen)

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? '' : '' }}
Soortgelijke recepten

Ingrediënten

  • 300 ml Arla biologische kefir citroen-gember
  • 100 g Havermout
  • 1 appel in blokjes
  • 75 g bosbessen
  • 100 g Mango in stukjes
  • 25 g grof gehakte Amandelen
  • 2 tl Honing

Bereidingswijze

Bereidingswijze

Meng de kefir, appel en de helft van de havermout samen in een mengkom. Mix met een staafmixer tot een gladde pap. Meng met een lepel de rest van de havermout, bosbessen, mango en de amandelen. Bewaar wat fruit en amandelen om te versieren. Verdeel het mengsel over 2 kommen en decoreer met bosbessen, mango en amandelen erop. Druppel wat honing erover en serveer.

Print

Andere recepten