Pasta met venkel

Pasta met venkel

Rating (0 votes)

My rating

Pasta met venkel

Number of portions
  • 150 g Arla Finello® Pasta -kaas
  • 2 theel. fijngeraspte citroenschil
  • 2 teentjes knoflook
  • 600 g verse pasta (bijv. groene fettucine)
  • 50 g boter
  • 400 g venkel, in dunne, gehalveerde plakken
  • 25 g glatte peterselie grofgehakt
  • ½ theel. zout
  • versgemalen peper

Bereidingswijze

Meng Pastakaas, citroenschil en knoflook in een kom door elkaar. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak. Laat de pasta uitlekken in een vergiet. Verhit de boter en fruit de venkel ca. 2 min. Breng op smaak met peterselie, zout en peper. Schik de pasta en de venkel om en om in een grote, voorverwarmde schaal. Serveer direct met het kaasmengsel.