Zoete broodjes

Zoete broodjes

Rate 1
Rate 2
Rate 3
Rate 4
Rate 5

(0 stemmen)

Ingrediënten

Porties
  • 1 ei
  • 50 ml Arla® biologisch melk
  • zout
  • 2 plakken briochebrood
  • 2 el jam
  • 2 el boter
  • poedersuiker

Bereidingswijze

Bereidingswijze

Klop het ei los met de melk en een mespunt zout. Besmeer de plakken brioche brood met jam en leg ze met de besmeerde kant op elkaar. Snijd het broodje 2 maal schuin doormidden, van hoek naar hoek, tot je 4 driehoekjes hebt. Dompel de broodjes aan alle kanten onder in het melk-ei mengsel. Smelt de boter in een anti-aanbak koekenpan. Bak hierin de broodjes op middelhoog vuur aan alle kanten mooi lichtbruin en gaar. Serveer ze warm, bestrooid met poedersuiker.

Duur

15 minuten

Tips

Serveer de broodjes met een feestelijke prikker.

Print