Enchilada's met Gratinkaas

Enchilada's met Gratinkaas

Rating (0 votes)

My rating

Enchilada's met Gratinkaas

  • 425 g tomaten in kleine stukjes
  • 100 g zoete uien gesnipperd
  • 250 g rode paprika in kleine blokjes
  • zoete chilisaus
  • zout
  • versgemalen peper
  • 150 g Arla Finello® Gratin kaas
  • 8 tortillas of zachte, hartige dunne pannenkoeken

Bereidingswijze

Meng tomaten, ui en paprika in een schaal door elkaar. Breng op smaak met chilisaus, zout en peper. Spatel er de helft van de Gratinkaas door. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het kaasmengsel in acht porties. Leg een portie vulling op elke tortilla en rol ze op. Leg de opgerolde tortilla's in twee beboterde ovenschalen. Giet er het vocht van het kaasmengsel bij. Bestrooi het gerecht met de rest van de kaas en bak in het midden van de oven.

Baktijd

ca. 15 min. bij 225 °C

Tips

Serveer met: groene salade, avocado en limoen.