Zoek recept

    
 
 
 
 
 
 
 
Zoeken
 
 

Enchilada's met Gratinkaas

Enchiladas_gratinkaas
  • Tip een vriend(in)
  • Afdrukken

(0 stemmen)

 
 
 

4 personen

Bereiding:

Meng tomaten, ui en paprika in een schaal door elkaar. Breng op smaak met chilisaus, zout en peper. Spatel er de helft van de Gratinkaas door. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het kaasmengsel in acht porties. Leg een portie vulling op elke tortilla en rol ze op. Leg de opgerolde tortilla's in twee beboterde ovenschalen. Giet er het vocht van het kaasmengsel bij. Bestrooi het gerecht met de rest van de kaas en bak in het midden van de oven.

Baktijd: ca. 15 min. bij 225 °C

Serveer met: groene salade, avocado en limoen.

 

Ingredients

 
425 g tomaten in kleine stukjes
100 g zoete ui, gesnipperd
250 g rode paprika, in kleine blokjes
1½ eetl. zoete chilisaus
1½ theel. zout
versgemalen peper
150 g ARLA FINELLO Gratinkaas
8 bloemtortilla's of zachte, hartige dunne pannenkoeken

Declaration

Per 100 gram

 

* of RDI = Recommended Daily Intake