Zoek recept

    
 
 
 
 
 
 
 
Zoeken
 
 

Garnalen en witte kaasblokjes in tomatensaus

Mediterrane_tomatensaus
  • Tip een vriend(in)
  • Afdrukken

(1 stemmen)

 
 
 

4 personen

Bereiding:

Fruit de uisnippers in de olie in een diepe pan. Hak de tomaten in grove stukken in het blik. Doe de tomaten met het vocht, de wijn en de oregano in de pan. Laat zonder deksel zachtjes inkoken - ca. ½ uur - tot de saus ingedikt is. Verwarm de grill voor. Verdeel de garnalen over vier platte ovenschaaltjes. Giet de tomatensaus erover. Verdeel de kaasblokjes over de saus. Zet de schaaltjes onder de grill tot de kaasblokjes aan de randen goudbruin beginnen te kleuren.

Grill: ca. 3 minuten.

Serveer met: stokbrood.

 

Ingrediënten

 
3 eetl. fijngesnipperde ui
2 eetl. olie (olijfolie extra vierge)
1 blik gepelde tomaten (ca. 400 g)
6 eetl. droge witte wijn
½ theel. gedroogde oregano
200 g gepelde roze garnalen
150 g Arla Apetina® witte kaasblokjes in kruidige olie (uitgelekt)
 
 

Dichter bij de natuur™

NL_Milkglass