Pannenkoeken met Danablu-vulling

Pannenkoeken met Danablu-vulling

Rating (0 votes)

My rating

Pannenkoeken met Danablu-vulling

Pannenkoeken

  • 1/2 l melk
  • 200 g bloem
  • 2 eieren
  • 1/4 theel. (fijn) zout
  • 3 eetlepels fijngesneden verse bieslook
  • 50 g boter

Vulling

  • 250 g gerookte zalm in reepjes
  • 125 g Castello Danablu® 50+ in stukjes
  • 100 g rucola

Bereidingswijze

Pannenkoeken

Roer de melk en de bloem tot een glad beslag. Klop de eieren, het zout en de bieslook erdoor. Laat de boter smelten in een koekenpan (diameter ca. 22 cm) en roer de boter door het beslag. Bak van het beslag 8 pannenkoeken (ca. 1 dl beslag per pannenkoek).

Vulling

Verdeel de zalm en de kaas over de ene helft van elke pannenkoek. Vouw de pannenkoeken dubbel over de vulling en leg ze op een bakplaat. Plaats de pannenkoeken onder de grill tot de kaas licht gesmolten is. Doe de sla in de pannenkoeken en serveer direct.

Grill

ca. 2 min.