Pasta met champignonsaus

Pasta met champignonsaus

Rating (0 votes)

My rating

Pasta met champignonsaus

  • 2 gesnipperde rode uien (ca. 75 g)
  • 25 g boter
  • 200 g champignons
  • 2½ dl groentebouillon
  • 1½ dl slagroom
  • ½ theel. groft zout
  • versgemalen peper
  • 150 g Arla Finello® Pasta -kaas
  • versgehakte peterselie
  • 400 g gedroogde pasta (bijv. penne)

Bereidingswijze

Verhit de boter in een pan en fruit hierin de uisnippers. Voeg de champignons toe en laat ze ca. 3 min. meefruiten. Voeg de bouillon toe en laat de saus zonder deksel op de pan zo'n 5 minuten zachtjes koken. Voeg de slagroom toe en laat nog 5 min. koken. Breng de saus op smaak met zout en peper. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing en schep hem door de saus.

Serveer met

Pastakaas en versgehakte peterselie

Serveren

Schep het gerecht in een voorverwarmde schaal. Geef de Pastakaas en de peterselie er apart in schaaltjes bij.