Zoek recept

    
 
 
 
 
 
 
 
Zoeken
 
 

Pasta met venkel

Pasta_venkel
  • Tip een vriend(in)
  • Afdrukken

(7 stemmen)

 
 
 

4 personen

Bereiding:

Meng Pastakaas, citroenschil en knoflook in een kom door elkaar. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak. Laat de pasta uitlekken in een vergiet. Verhit de boter en fruit de venkel ca. 2 min. Breng op smaak met peterselie, zout en peper. Schik de pasta en de venkel om en om in een grote, voorverwarmde schaal. Serveer direct met het kaasmengsel.

 

Ingredients

 
150 g ARLA FINELLO Pastakaas
2-3 theel. fijngeraspte citroenschil
1-2 teentjes knoflook, uitgeperst
600 g verse pasta (bijv. groene fettucine)
50 g boter
400 g venkel, in dunne, gehalveerde plakken
25 g gladde peterselie, grofgehakt
½ theel. zout
versgemalen peper

Declaration

Per 100 gram

 


* of RDI = Recommended Daily Intake

 

Aanverwante producten