Zoek recept

    
 
 
 
 
 
 
 
Zoeken
 
 

Pita-Pizza

Pita_Pizza
  • Tip een vriend(in)
  • Afdrukken

(5 stemmen)

 
 
 

4 personen

Bereiding:

Snijd de pitabroodjes overlangs doormidden en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de tacosaus, de kaas, de kip, de ui, de paprika en de tomaten over de pitabroodhelften. Strooi er oregano en zout en peper over. Bak de pita-pizza's in het midden van de oven. Neem de bakplaat na ca. 5 minuten uit de oven. Strooi de kaas over de pita-pizza's en bak ze in ca. 10 minuten gaar.

Serveren: Roer olie en citroensap door elkaar. Meng dit door de salade en breng op smaak met zout en peper. Serveer direct met de warme pita-pizza's.

Baktijd: ca. 15 min. bij 200 °C.

 

Ingredients

 
4 pitabroodjes (ca. 240 g)
8 eetl. tacosaus (ca. 160 g)
125 g FINELLO Pizza geraspte kaas
200 g koud gebraden kippenvlees, in stukjes
½ gele ui in dunne plakjes (ca. 50 g)
½ rode paprika in dunne plakjes (ca. 50 g)
1-2 tomaten in plakjes (ca. 125 g)
1 theel. gedroogde oregano
½ theel. grof zout
versgemalen peper


 
75 g FINELLO Pizza geraspte kaas

½ eetl. olijfolie
1 theel. versgeperst citroensap

3 liter sla, in grove stukken gescheurd,
bijv. eikenbladsla en lollo rosso
(ca. 300 g)

1/4 theel. grof zout
versgemalen peper

 

 

Aanverwante producten