Zalmpasta

Zalmpasta

Rating (0 votes)

My rating

Zalmpasta

  • 1 pot Arla Apetina® blokjes
  • 300 g verse filet zalm
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 Spaans pepertje
  • 3 lente-uitjes
  • 1/2 bosje platte peterselie
  • 300 g verse pasta naar keuze
  • zout
  • versgemalen peper

Bereidingswijze

Snijd de knoflook heel fijn, de Spaanse peper en uitjes in dunne ringetjes en fruit het in een eetlepel kruidenolie van de kaas lichtbruin. Hak de peterselie heel fijn. Snijd de zalmfilet in dunne reepjes. Laat de kaasblokjes uitlekken maar bewaar de olie (heerlijk om mee te bakken!). Kook de pasta (volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking) beetgaar in water met zout en een scheutje van de kruidenolie. Giet de pasta af, schenk er direct 4 eetlepels kruidenolie over, schep dit samen met de gefruite knoflook, Spaanse peper, lente ui, 4 eetlepels gehakte peterselie, de zalmreepjes en uitgelekte kaasblokjes door de hete pasta. Laat het geheel nog even kort doorwarmen, schep het goed om. Serveer de pasta in voorverwarmde diepe borden.