Kefir met chiazaad en frambozen

Kefir met chiazaad en frambozen

Rate 1
Rate 2
Rate 3
Rate 4
Rate 5

(0 stemmen)

Soortgelijke recepten

Ingrediënten

  • 600 ml Arla biologische kefir blauwe bes
  • 150 g Frambozen
  • 60 g Havermout
  • 2 el Chiazaadjes
  • 4 el Granola met noten of muesli

Bereidingswijze

Bereidingswijze

Doe de frambozen in een kom en pureer ze met een vork. Roer de kefir, havermout, chiazaad samen. Giet de helft van het kefirmengsel in 2 glazen. Verdeel de frambozen over de 2 glazen. Giet de rest van het kefirmengsel erop. Dek de glazen af en koel voor minstens 4 uur. Je kan dit bijvoorbeeld ook een avond van te voren klaarmaken. Verdeel de granola of muesli over de glazen en serveer direct.

Print