Chiapudding met kefir en frambozen

Chiapudding met kefir en frambozen

Chia pudding met kefir en frambozen – een heerlijk ontbijt dat je een avond van tevoren goed kunt voorbereiden. Supermakkelijk om de dag goed te beginnen of handig om mee te nemen onderweg.

Bereidingswijze

  • Doe de frambozen in een kom en prak ze met een vork. Roer in een andere kom de kefir, havermout, chiazaad en vanillesuiker door elkaar. Doe de helft van de kefir mix in 2 glazen (die afgesloten kunnen worden met een deksel). Verdeel de frambozen puree over de kefir. Schep de rest van de kefir mix over de frambozen puree. Doe de deksel op de glazen en laat minstens 4 uur (maar een nacht is nog beter) rusten in de koelkast. Verdeel vlak voor het serveren de granola/muesli over de twee glazen.
Eet smakelijk!

Ingrediënten

Arla Biologische Kefir naturel
600 ml
Frambozen
150 g
Havermout
60 g
Chiazaadjes
2 el
Granola met noten of muesli
4 el