Arla Skyr

Start de dag met Arla skyr

Probeer Skyr Extra Creamy nu voor €1

Wist jij al dat we naast onze vertrouwde Arla Skyr, nu ook Skyr Extra Creamy hebben? Met 5% vet voor een extra romige ervaring. Welke kies jij? Probeer Skyr Extra Creamy nu voor €1!

De IJslanders ontbijten al duizend jaar eiwitrijk met Skyr

Arla skyr bevat van nature 10 gram eiwit per 100 gram. Dat is 2,7 keer meer dan gewone yoghurt en bijna 1,3 keer meer dan kwark. Ook heeft het een heerlijke zijdezachte, maar dikke textuur. Dé unieke eigenschappen voor een goede start van de dag.

Wat je ochtend ook brengt. Arla skyr brengt je verder. 

De IJslanders ontbijten al duizend jaar eiwitrijk met Skyr
Eiwitrijk

Dus of je nu in de zee zwemt of je werkdag door wilt komen, het helpt je geest en lichaam vrolijk door te blijven gaan.

Romig

Arla skyr heeft een zijdezachte, maar dikke textuur. De romige smaak zorgt dat je er meer van kan genieten. Dit zou de reden kunnen zijn dat IJslanders iedere dag optimistisch starten, klaar voor iedere mogelijke uitdaging die op je pad komt.

Vet vrij

Ondanks de stevige, romige textuur kan het je verbazen dat Arla Skyr van nature vet vrij is. Terwijl het de beste basis voor je ontbijt is, houdt het je energiek en ben je klaar om geisers te ontwijken, het poollicht te ontdekken of het inhalen van trage voetgangers.

Haal meer uit je ochtend

Wat je ochtend ook brengt. Arla skyr brengt je verder. Begin je dag op z’n IJslands met skyr.

Duurzamere verpakking

Bij Arla werken we elke dag aan het verbeteren van onze verpakkingen. Zo is onze Arla skyr 450g beker nu gemaakt van 100% gerecycled plastic en hebben we het plastic dekseltje verwijderd.

Ga jij mee op duurzaamheidsreis?

Duurzamere verpakking

Oke, dat klinkt geweldig maar .. wat is Skyr nu eigenlijk?

Allereerst, je spreekt het uit als skeer, met een harde R.

Arla Skyr is gemaakt van gepasteuriseerde magere melk, toegevoegde culturen en is daarna gezeefd. Het resultaat is behoorlijk uniek op de ontbijttafel: stevig, romig en vol met eiwit.

Oke, dat klinkt geweldig maar .. wat is Skyr nu eigenlijk?