Jongen maakt cappuccino met Arla Jörd Haver Barista

Arla Jörd Haver Barista

Arla JÖRĐ haver barista

Een nieuwe wereld

Ontdek onze Haver Barista met een heerlijke romige smaak. Een zijdezachte, goed schuimende haverdrink die je koffie nog lekkerder maakt. Gemaakt van Scandinavische haver en verrijkt met vezels, vitamine D en foliumzuur (B9). Een heerlijk alternatief als je meer plantaardige producten aan je dagelijkse routine wilt toevoegen. We geloven dat deze voor iedereen geschikt is!

Wat is een Haver Barista?

Haver Barista is een speciaal ontwikkelde haverdrink voor in je koffie en andere warme dranken. Het is gemaakt om hoge temperaturen goed te kunnen weerstaan en perfect schuim te creëren. Een ideaal plantaardig alternatief voor lattes, cappuccino’s en andere espresso-gebaseerde dranken. Haver Barista heeft een romige consistentie met een subtiele zoete smaak die de smaak van de koffie perfect aanvult.

Cappuccino met Arla Jörd Haver Barista
ARLA JÖRĐ HAVER BARISTA

De Meester in Lattekunst

Ontdek de barista in jezelf en de kunst van het creëren van je favoriete koffie. Onze Haver Barista is ontwikkeld en getest in nauwe samenwerking met barista-experts, zodat het voldoet aan de verwachtingen van elke barista. Tijd om jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

 

De Meester in Lattekunst

Waar is Arla JÖRĐ verkrijgbaar?

Arla JÖRĐ is verkrijgbaar bij Albert Heijn, Plus, Dirk, Spar, Hoogvliet en Poiesz. 

Waar is Arla JÖRĐ verkrijgbaar?