Arla Jörd

Arla Jörd

Arla JÖRĐ - Nordically lekker

Ervaar de unieke Scandinavische smaak van Arla JÖRĐ met onze heerlijke haverdranken en gefermenteerde haverproducten. In Scandinavië zijn het vaak de kleine dingen in het leven die ons het meeste plezier geven. En dat goede smaak essentieel is, daar zijn we het allemaal over eens. Daarom worden onze producten gemaakt van haver uit de Nordics, voor de ultieme smaak voor ieder moment.

Wij hebben wat je nodig hebt

Wil je genieten van onze heerlijke Haver Barista, de zoete smaak van onze Haverdrink Vanille proeven, onze gefermenteerde haverproducten in je creaties gebruiken of houd je het gewoon bij onze Haverdrink Naturel? Wij hebben wat je nodig hebt!

Als je een heerlijk ontbijt of een snack zoekt, probeer dan onze nieuwe producten op basis van haver. Al onze producten zijn gemaakt van Scandinavische haver en verrijkt met vezels, vitamine D en foliumzuur (B9).

Arla Jörd UHT producten

Haver Barista

Ontdek de barista in jezelf en de kunst van het creëren van je favoriete koffie. Onze haverdrink is ontwikkeld in samenwerking met professionele barista’s voor een romige haverdrink die perfect schuimt en fantastisch samengaat met je favoriete koffie.

Arla Jörd haver barista cappuccino

Wat is haverdrink?

Haverdrink is een plantaardige, veelzijdige drank die gebruikt kan worden in je favoriete recept, koffie of bij je ontbijt. Je kunt er ook van genieten als een verfrissende drank gedurende de dag.

Arla Jörd vrouw aan ontbijttafel haverdrink naturel

Over JÖRĐ

We zullen het niet zoeter maken dan het is. Maar Jörð is een aardgodin in de Noordse mythologie, moeder van de dondergod Thor, en haar prachtige naam betekent letterlijk aarde in het Oud-Scandinavisch.

Vrouw op fiets met Arla Jörd producten

Waar is Arla JÖRĐ verkrijgbaar?

Arla JÖRĐ is verkrijgbaar bij Albert Heijn, Plus, Dirk, Spar, Hoogvliet en Poiesz. 

Vrouw aan ontbijttafel met Arla Jörd