Arla Jörd

Arla Jörd

Geniet van haverdrink uit de Nordics

In Scandinavië zijn het vaak de eenvoudige dingen in het leven die ons het meeste plezier geven. En dat goede smaak essentieel is, daar zijn we het allemaal over eens. Daarom wordt onze haverdrink gemaakt van haver uit de Nordics, voor de ultieme smaak in elk glas.

Wij hebben wat je nodig hebt

Wil je genieten van onze heerlijke Haver Barista of onze Haverdrink Naturel in je creaties gebruiken? Wij hebben wat je nodig hebt!

Als je een heerlijk ontbijt of een snack nodig hebt, probeer dan onze nieuwe producten op basis van haver. Al onze producten zijn gemaakt van Scandinavische haver en verrijkt met vezels, vitamine D en foliumzuur (B9).

Arla Jörd UHT producten

Haver Barista

Ontdek de barista in jezelf en de kunst van het creëren van je favoriete koffie. Onze haverdrink is ontwikkeld in samenwerking met professionele barista’s voor een romige haverdrink die perfect schuimt en fantastisch samengaat met je favoriete koffie.

Arla Jörd haver barista cappuccino

Wat is haverdrink?

Haverdrink is een plantaardige, veelzijdige drank die gebruikt kan worden in je favoriete recept, koffie of bij je ontbijt. Je kunt er ook van genieten als een verfrissende drank gedurende de dag.

Arla Jörd vrouw aan ontbijttafel haverdrink naturel

Over JÖRĐ

We zullen het niet zoeter maken dan het is. Maar Jörð is een aardgodin in de Noordse mythologie, moeder van de dondergod Thor, en haar prachtige naam betekent letterlijk aarde in het Oud-Scandinavisch.

Vrouw op fiets met Arla Jörd producten

Waar is Arla JÖRĐ verkrijgbaar?

Arla JÖRĐ is verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Vrouw aan ontbijttafel met Arla Jörd