Ravioli met tomatensaus, spinazie en champignons
30 min.
Ravioli met tomatensaus, spinazie en champignons is perfect voor een dag dat het wat sneller moet gaan. Ravioli is een smakelijk gerecht dat bekend is uit de Italiaanse keuken, maar hier gebruiken we kant-en-klare ravioli.
Ingrediënten
champignonmix
|
Boter
|
10 g |
|---|---|
|
Fijngekakte gele uien (Circa 100 g)
|
2 |
|
Fijngehakt knoflookteentjes
|
2 |
|
Champignons in plakjes
|
250 g |
|
Grof zout
|
1 tl |
|
Versgemalen peper
|
Tomatensaus
|
Tomatenblokjes met knoflook
|
1 blikje |
|---|---|
|
Groentebouillonpoeder
|
1 el |
|
Revet cheddar, gerijpt
|
75 g |
Ravioli
|
Ravioli met kaas
|
500 g |
|---|---|
|
Gespoelde babyspinazie
|
100 g |
Voor erbij
|
Grof brood (Circa 240 g)
|
4 plakjes |
|---|
Bereidingswijze
Als je wat afwisseling wil gebruik ravioli met vlees- of spinazievulling als alternatief voor ravioli met kaas.
Voedingswaarde, per 100 g
Energie-inhoud:
157 Kcal
| vezels | 1,6 gram vezels |
| eiwit | 7,9 gram eiwit |
| vet | 5,3 gram vet |
| koolhydraten | 19,3 gram koolhydraten |