Tortilla-omelet met tomatensalade
45 min.
Een heerlijke vullende tortilla-omelet met hele gebakken aardappelen en zongedroogde tomaten, die extra smaak geven. En een nieuwe variant van een tomatensalade.
Ingrediënten
Tortilla
|
Kleine aardappelen
|
500 g |
|---|---|
|
Water
|
½ L |
|
Grof zout
|
½ tl |
|
Fijngehakte zongedroogde tomaatjes
|
50 g |
|
Kokend water
|
100 ml |
|
Kookroom
|
100 ml |
|
Eieren
|
6 |
|
Grof zout
|
½ |
|
Boter
|
15 g |
Tomatensalade
|
Cocktailtomaten, in blokjes
|
400 g |
|---|---|
|
Gedroogde abrikozen, in reepjes
|
100 g |
|
Zeezout
|
¼ |
|
Versgemalen peper
|
|
|
Grof gehakte gerookte amandelen
|
25 g |
Bijgerecht
|
Geroosterd roggebroden
|
240 g |
|---|
Bereidingswijze
Tomatensalade