Arla Foods Nederland werft nieuwe leden-melkveehouders vanwege aanhoudende groei

Nijkerk, 1 oktober 2021 - Arla Foods Nederland verwacht dat de groei van haar strategische merken komende jaren doorzet. Daarom heeft de zuivelcoöperatie meer melk nodig. Per direct zoekt Arla Foods melkveehouders in Nederland die lid willen worden van de coöperatie.

Met het oog op de aanhoudende groei is Arla Foods Nederland op zoek naar leden-melkveehouders die weidemelk aan de zuivelcoöperatie kunnen leveren. De Board of Directors van Arla Foods heeft recent ingestemd met het voorstel en verwelkomt graag nieuwe leden-melkveehouders in Nederland.

“Arla Foods zet in 2022 en de jaren daarna in op een verdere groei van haar strategische merken, waaronder Arla biologisch, Melkunie PROTEIN en Melkunie Breaker,” zegt Mark Boot, Managing director van Arla Foods Nederland, België en Frankrijk. “Deze groei wordt erkend door onze klanten. Voor het zevende jaar op rij hebben onze retailpartners ons namelijk uitgeroepen tot de beste leverancier in de zuivelcategorie in het Nederlandse klanttevredenheidsonderzoek van Advantage Group. We verwachten dat we komende jaren blijven groeien en hebben dus meer melk nodig. Daarom gaan we nieuwe leden-melkveehouders werven.”

Geïnteresseerde melkveehouders kunnen contact opnemen met Arla Foods Nederland via het telefoonnummer +31 3324 76222 of e-mailadres ce_arlafarmers@arlafoods.com. Na een oriënterend gesprek toetst de zuivelcoöperatie welke bedrijven in aanmerking komen om lid te worden.

______________________________________________________________________________________
Arla Foods

Arla Foods is een internationale zuivelcoöperatie met 9.400 melkveehouders in 7 landen: Denemarken, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, België en Luxemburg. Arla Foods is de grootste producent van biologische zuivel in de wereld en is daarin ook in Nederland marktleider. Arla Foods Nederland heeft als missie om het makkelijker te maken voor mensen om gezonder te leven, dankzij gezonde voeding, op een zo duurzaam mogelijke manier voor planeet, mensen en dieren. Kijk voor meer informatie op www.arla.nl