Arla Biologische Cappuccino

Arla Biologische Cappuccino

https://www.arla.nl/recepten/arla-biologische-cappuccino/

Bereidingswijze

  • Verwarm 300 milliliter Arla Biologische melk tot 65 graden in een pannetje. Giet de melk in een handmatige melkopschuimer. Schuim de melk goed op door aan het pompje te trekken. Wanneer je tevreden bent met de hoeveelheid schuim op de melk dan giet je het over in een schenkkannetje. Zet ondertussen de espresso zoals je het zelf gewend bent (m.b.v. een willekeurige espressomachine of percolator). Pak je kop en schenk hierin de espresso’s. Houd de mok in je ene hand en zorg dat je vrij kunt bewegen met je andere hand. Wals de melk in het schenkkannetje zodat de melkschuim goed wordt verdeeld en de melk mooi glanst. Giet het vervolgens van enige hoogte door de espresso’s heen. Schenk de melk door de espresso heen voilà je hebt een heerlijke cappuccino. Met enig oefenen kun je zelf latte art maken. Maar de smaak is voor nu belangrijker.
Eet smakelijk!

Ingrediënten

Melk
300 ml
Espresso
2 kopjes