Broodjes met kefir en pompoenpitten
 
    Koud gerezen broodjes met kefir - probeer dit eenvoudige recept, waarbij kefir zorgt voor een krokante korst en een zachte kern.
Ingrediënten
| 
                                            
                                                Water
                                            
                                     | 300 ml | 
|---|---|
| 250 ml | |
| 
                                            
                                                Gist
                                            
                                     | 10 g | 
| 
                                            
                                                Volkorenmeel
                                            
                                     | 100 g | 
| 
                                            
                                                Tarwemeel
                                            
                                     | 500 g | 
| 
                                            
                                                Zout
                                            
                                     | 2½ tl | 
| 
                                            
                                                Pompoenpitten
                                            
                                     | 50 g | 
Voor de garnering
| 
                                            
                                                Grof gehakte pompoenpitten
                                            
                                     | 
|---|
Bereidingswijze
 
     
     
     
    